Čeravno sem imel v mislih prvo tekmovanje na novi lokaciji v jesenskem delu, pa sem se ga na prigovarjanje nekaterih odločil izpeljati še pred poletnim mrtvilom. Prvi termin sem moral, kot veste, zaradi varnostnih razmer v šolstvu v zadnjem trenutku odpovedati, teden kasneje pa je bilo vse, kot je treba.

         Udeležba je bila za malo dvorano odlična (15. tekmovalcev). Ob naslednjih tekmovanjih in večjem št. tekmujočih je seveda opcija tudi velika dvorana na petih oz. šestih mizah. Na tem tekmovanju smo igrali na treh, zaradi zagotovitve dovoljšnjega prostora za igro.

        Odigrali smo osem krogov. Vsakokratni žreb je bil, kot je že v navadi, nepredvidljiv. Na koncu so kar štirje tekmovalci zbrali po šest točk, zmago in  prehodni pokal pa si je tokrat priboril Aleš Kocjančič. Odločale pa so nianse, kot že tolikokrat doslej, kar pomeni razliko v dobljenih in izgubljenih setih.

Rezultati 21.naključnih dvojic Triglav/Orehek 2024:

1.m. Aleš Kocjančič ( 6 – 13/6)

2.m. Bojan Dolinar  ( 6 – 12/6)

3.m. Branko Maček ( 6 – 12/7)

4.m. Slavko Globočnik ( 6 -11/5)

5.m. Jurij Posavec  (5 –  11/9)

…ostali pa s štirimi ali manj zmagami…

Prvouvrščeni so prejeli tudi simbolična darilca, eno je bilo namenjeno tudi naključno izžrebanemu udeležencu. V nadaljevanju, če bo in ko bo, bom poskušal le ta dobiti od lokalnih sponzorjev. O tem pa kdaj kasneje!

(vf, 17.04.2024)